Uppstallning

UTBILDNING & TRÄNING

KURSER

KALENDER

UPPSTALLNING

UPPSTALLNING OCH BETE


I stallet finns det plats för 17 hästar. Det är blandade åldrar från föl till äldre tävlande hästar. Målet med hästhållningen är att låta hästarna få ha ett så naturligt liv som möjligt både socialt och hälsomässigt  med utevistelse med andra hästar i kuperade hagar hela året och tillgång till stråfoder under större delen av dygnet.

ATT HA HÄST UPPSTALLAD PÅ VALSTAD


Inackorderingsverksamheten  är liten med ca  8 uppstallade gäster. Vi har ett lite annorlunda koncept när det gäller stalltjänsten.   Istället för  att man kommer varje dag och mockar sin box och har olika pass så komprimerar vi detta. När stallet är fullt motsvarar det att man ta hela stallet  en eller två dagar i veckan (antal beror på vilken hyresnivå man väljer) Man kan dela upp och ta två "halva stall" också.

Morgonfodring och utsläpp räknas som en "halv" och sköts oftast av mig (Jennifer) och vi hjälps åt med insläppen.

För närvarande är stallet fullt men är du intresserad så hör av dig till  Jennifer. Vi tillämpar ingen turordning utan rätt person prioriteras då det måste funka både med stalltjänst och socialt.

RIDHUSET

Är nu så gott som klart. Här är bilder från  uppbyggnaden. 

Vill du nyttja ridhuset kontakta Jennifer. Kostnad 100 kr ekipage/tillfälle. Deltar du i organiserad träning eller är uppstallad på Valstad ingår ridhusavgiften.